XIAOMI Smartwatch Mibro X1 Negru
Produs nou, sigilat

XIAOMI Smartwatch Mibro X1 Negru

Produs nou, sigilat
226.90 Lei
167.90Lei
i Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile TVA inclus
Comanda acest produs si primesti 1.68 puncte = 1.68 lei (cashback)
Descriere produs

Ecranul AMOLED al modelului Mibro X1 ofera o acuratete incredibila a culorilor, un contrast puternic si unghiuri de vizualizare uimitoare. Nu vei avea nicio problema in a vizualiza notificarile si a naviga prin aplicatii. Ceasul inteligent dispune de o serie de functii utile de gestionare a vietii de zi cu zi, inclusiv accesul la aplicatii esentiale, cum ar fi ceasul de alarma, e-mailul, cronometrul si multe altele.

Monitorizeaza-ti ritmul cardiac cu ajutorul biosenzorului avansat incorporat si tine-ti sanatatea sub control. Ceasul poate monitoriza ritmul cardiac 24 de ore din 24, 7 zile din 7 si ofera alerte la detectarea unui ritm cardiac peste/sub nivelul normal.

Totodata, cu cele 38 de moduri de sport ale ceasului Mibro X1, beneficiezi de o urmarire optimizata a datelor de sanatate si fitness pentru o gama larga de activitati, fie ca este vorba de yoga sau mers pe role. Daca esti pasionat de sporturi acvatice, ceasul se mandreste cu o certificare de rezistenta la apa de 5ATM, ceea ce inseamna ca te poti scufunda pana la 5 metri sub apa in timp ce il porti la incheietura mainii.

Bateria de 350 mAh a ceasului Mibro X1 ofera 14 zile de timp de asteptare in modul zilnic si pana la 60 de zile in modul de baza.

 


 

  • Cod MemoX: 63653
  • Cod EAN: 6971619677645
In stoc
Procesare comanda estimativ 9-10 zile
Deschiderea coletului la livrare
Livrare la alegere prin FanCourier sau Cargus
Garantie standard
Persoane fizice: 24 luni
Persoane juridice: 12 luni
Extinde garantia
Adauga in cos
Cumpara in rate de la 6 lei/luna.
Plata in 3 sau 4 rate, cu
costuri nesemnificative,
prin Oney
Buyback.ro
Vinde un telefon pe care nu il mai folosesti

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Device Name: Mibro X1
  • Shape: Round
  • Dimension: 47*47*11.4mm
  • Band size: 22*263 mm
  • Weight: 52g (including strap)
  • Strap: Silicone
  • Waterproof: 5ATM
  • Display: 1.3" AMOLED Full-circle Touch Display
  • Screen Resolution: 360 x 360 pixels
  • Compatible Os: Android & Ios
  • Sensors: Heart-rate sensor
  • Bluetooth: v5.0
  • GPS: No
  • NFC: No
  • Customized Watch Face: Yes
  • Multi-sports mode: 38 (indoor running, outdoor running, walking, football, badminton,tennis, basketball, cycling, mountain climbing,, elliptical machine, free training, strength training, trekking…etc)
  • Heart rate monitor: Yes
  • Blood Oxygen monitor: Yes
  • Battery capacity: 350 mAh
  • Battery life Daily mode: 14 days
  • Battery life Basic Mode: 60 days
  • App: Mibro Fit

Review-uri (9 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.78 (9 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Sorin Alexandru
15 November 2023
XIAOMI Smartwatch Mibro X1 Negru
Raport calitate/pret bun

Am cumparat acest produs acum doua saptamani si pot spune ca sunt foarte multumit de el. Pro: - bateria tine exact doua saptamani pentru o utilizare normala cum ar fi: luminozitate setata la prima treapta deasupra nivelului minim, monitorizare activitati fizice somn si ritm cardiac activate, testare oxigen la trei zile si functia "Raise to wake" dezactivata pe timpul noptii; - pret; - fete pentru ecran suficiente pentru toate gusturile; - se pot activa notificarile pentru toate aplicatiile de email si chat din telefon plus altele. Contra: - se intampla ca aplicatia Mibro fit sa nu se deschida (cam o data pe saptamana); solutia este de reinstalare; datorita contului deschis la prima instalare datele nu se pierd; - informatia privind vremea (temperatura) nu se actualizeaza in fiecare ora, asa cum este specificat, ci la mai multe ore diferenta, ceea ce o face cam inutila. Concluzia: Recomand acest ceas celor care isi doresc un smart cu functii decente de notificari si monitorizare activitati fizice variate la un pret bun.


RIVELINO
18 August 2023
XIAOMI Smartwatch Mibro X1 Negru
Excelent

L-am cumparat pentru durata de viata a bateriei. Foarte buna alegerea. A trecut testul la apa.


Bildea
31 January 2023
XIAOMI Smartwatch Mibro X1 Negru
Foarte multumit

ok


Adrian
22 January 2023
XIAOMI Smartwatch Mibro X1 Negru
Recomand

Autonomie baterie și specificați bune


sorin
21 October 2022
XIAOMI Smartwatch Mibro X1 Negru
Super

calitate pret foarte tare


Stie cineva? Este de barbati sau de femei? Ca in poza e o fata cu El la mana
Ioana Monica 3 December 2022

Dimitrie
2 July 2022
XIAOMI Smartwatch Mibro X1 Negru
Excelent

Stare excelenta și a venit în 2 zile de la comanda cu cargus și a venit în stare excelenta recomand acest ceas low buget


Catalin
3 June 2022
XIAOMI Smartwatch Mibro X1 Negru
Ceasul este prezentabil

Arata foarte bine pentu pretul lui , bateria tine foarte bine chiar si cu monitorizari pornite adica peste 2 saptamani . Rezistent . Ca si contra aplicatia foarte greu de setat cel putin pe device cu IOS .Probleme la creare cont . In rest merita banii isi face treaba , notificarile merg .


Attila
25 May 2022
XIAOMI Smartwatch Mibro X1 Negru

Acest ceas este chiar dragut. Nu va asteptati la nivelul celor premium, dar isi face treaba. Bateria tine 2 saptamani. Pe android 11 pierdea destul de des conexiunea bluetooth cu telefonul. Pe android 12 merge binisor. Il recomand cu caldura.


adrian
26 April 2022
XIAOMI Smartwatch Mibro X1 Negru
Foarte multumit (recomand)

Multumesc Quickmobile Livrare prompta, peste asteptari... Ceasul mediocru, dar pentru notificari este excelent. Modificati in specificatii : ecranul este amoled cu posibilitate AOD de 20 minute Multumesc Quickmobile