XIAOMI Smartwatch Mibro Watch GS Global Negru
Produs nou, sigilat

XIAOMI Smartwatch Mibro Watch GS Global Negru

Produs nou, sigilat
304.90 Lei
239.90Lei
i Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile TVA inclus
Comanda acest produs si primesti 2.4 puncte = 2.4 lei (cashback)
Descriere produs
Urmarirea activitatii si imbunatatirea stilului de viata nu au fost niciodata mai usoare si mai accesibile!

Caracteristica dominanta a acestui ceas inteligent este, fara indoiala, frumusetea ecranului sau Super-retina AMOLED de 1,43? cu rezolutie HD si control tactil. Acest afisaj avansat din punct de vedere tehnologic ofera culori stralucitoare, contrast ridicat si detalii clare, ceea ce duce experienta utilizatorului la un nivel complet nou.

Ofera o varietate de cadrane din care poti alege si aduce functionalitatea Always on Display. Vei avea intotdeauna o imagine de ansamblu a orei curente, chiar si atunci cand ecranul este inactiv.

Un alt aspect important al unui ceas inteligent de inalta calitate este monitorizarea activitatii si a sanatatii pe parcursul intregii zile. Pe langa faptul ca este capabil sa inregistreze pana la 70 de activitati sportive diferite, functiile vitale atat de importante nu au fost uitate. Ceasul poate monitoriza in permanenta ritmul cardiac, poate monitoriza cantitatea de oxigen din sange SpO2, calitatea somnului sau nivelul de stres in timpul zilei. Astfel, acestea iti vor oferi o imagine de ansamblu perfecta a starii tale de sanatate.

Durata de viata a bateriei este unul dintre cei mai importanti parametri atunci cand alegi un ceas inteligent. Ceasul Mibro Watch GS invita la o autonomie ultra-lunga de pana la 24 de zile in conditii normale de utilizare. In modul de economisire a bateriei, durata acestora se va prelungi pana la 100 de zile, in timp ce in cazul utilizarii constante a GPS-ului, aceasta ajunge la aproximativ 15 ore. Toate acestea sunt asigurate de bateria incorporata de 460 mAh, pe care o poti incarca rapid datorita unui conector magnetic special.
  • Cod MemoX: 77681
  • Cod EAN: 6971619677973
In stoc
Procesare comanda estimativ 9-10 zile
Deschiderea coletului la livrare
Livrare la alegere prin FanCourier sau Cargus
Garantie standard
Persoane fizice: 24 luni
Persoane juridice: 12 luni
Extinde garantia
Adauga in cos
Cumpara in rate de la 9 lei/luna.
Plata in 3 sau 4 rate, cu
costuri nesemnificative,
prin Oney
Buyback.ro
Vinde un telefon pe care nu il mai folosesti

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Dual-core main chip
  • Amoled HD Display
  • Display size: 1.43 inch
  • Display resolution: 466*466
  • AOD screen off display
  • GPS satellite positioning
  • 70 sport modes
  • Intelligent health monitoring
  • 24-day ultra-long battery life
  • 5ATM waterproof
  • Battery capacity: 460mAh
  • GPS: GPS+BDS, GPS+GLONASS

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Zafiu
29 September 2023
XIAOMI Smartwatch Mibro Watch GS Global Negru
Excelent

Peste asteptari