AMAZON Boxa Portabila Echo Show 5 (3rd Gen) Cu Ecran Smart Si Asistent Alexa Alb
Produs nou, sigilat

AMAZON Boxa Portabila Echo Show 5 (3rd Gen) Cu Ecran Smart Si Asistent Alexa Alb

Produs nou, sigilat
484.90 Lei (-104.00 Lei)
380.90Lei
i Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile TVA inclus
Comanda acest produs si primesti 3.81 puncte = 3.81 lei (cashback)
Descriere produs

Amazon Echo Show 5 (a 3-a generatie) este un ecran inteligent cu un design compact, imbunatatit cu un procesor mai rapid si un difuzor mai puternic, conceput pentru a oferi o experienta audio captivanta, cu voci mai clare si bas mai profund. Acesta include un ecran de 5,5", astfel incat sa poti vedea stirile si vremea dintr-o privire, sa efectuezi apeluri video, sa vizualizezi imagini de pe camerele de supraveghere compatibile, sa difuzezi muzica si emisiuni si multe altele. Nu trebuie decat sa ii ceri Alexei sa redea muzica, podcasturi, carti audio sau sa difuzeze emisiunile tale preferate si sa te bucuri de o experienta audio mai dinamica.

Datorita microfonului suplimentar, Alexa va va auzi mai bine, chiar si in medii zgomotoase. Iar cu noul procesor Amazon AZ2 Neural Edge, Echo Show 5 (a 3-a generatie) este mai inteligent ca niciodata, capabil sa raspunda mai repede si mai precis la cererile tale. Cea mai recenta versiune accelereaza si rapiditatea raspunsurilor oferite de Alexa, astfel incat sa ai posibilitatea de a gestiona rapid casa ta inteligenta, cum ar fi oprirea luminilor compatibile din casa fara a fi nevoie sa te ridici din pat. Efectueaza anunturi catre dispozitivele Echo compatibile din casa ta si foloseste Drop In ca interfon intre camere sau cu contactele Alexa preferate. Seteaza alarme si temporizatoare cu ajutorul vocii si creeaza rutine, astfel incat sa poti personaliza modul in care te trezesti si te relaxezi. De asemenea, poti sa programezi Rutine sau chiar sa le pornesti cu ajutorul miscarii tale. Atunci cand pasesti intr-o camera, lampa se poate aprinde sau muzica poate incepe sa cante - pur si simplu!

Folosind camera incorporata, iti poti supraveghea familia, animalele de companie si multe altele, chiar si atunci cand esti plecat sau poti realiza apeluri video hands-free catre familie, prieteni si colegi care au un Echo Show sau aplicatia Alexa.

Cu un design elegant si modern si o gama larga de caracteristici, Echo Show 5 (a 3-a generatie) se integreaza perfect in orice casa inteligenta!

  • Cod MemoX: 78242
In stoc
Procesare comanda estimativ 9-10 zile
Deschiderea coletului la livrare
Livrare la alegere prin FanCourier sau Cargus
Garantie standard
Persoane fizice: 24 luni
Persoane juridice: 12 luni
Adauga in cos
Cumpara in rate de la 7 lei/luna.
Plata in 3 sau 4 rate, cu
costuri nesemnificative,
prin Oney
Buyback.ro
Vinde un telefon pe care nu il mai folosesti

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

Model: Echo Show 5 3rd Gen

Release Year: 2023

What's new:

-Improved audio with greater voice clarity and deeper bass

-Additional mic for improved Alexa responsiveness

-New, faster processor with Amazon AZ2 Neural Edge

-New, compact design that includes infinity edge cover glass

-Improved screen for more comfortable nighttime viewing

  • Screen": 5.5" touch screen with 960 x 480 resolution
  • Dimensions: 5.8"W x 3.6"D x 3.2"H (147mm x 91mm x 82mm)
  • Processor: MediaTek MT 8169 B
  • Speakers: 1 x 1.7" Full range built-in speaker.
  • Camera: 2 MP camera with built-in shutter
  • Microphone Arrays: 3
  • Language: Alexa speaks English and Spanish
  • Privacy Features: Wake word technology, streaming indicators, microphone/camera off button, built-in camera shutter, the ability to view and delete your voice recordings, and more.
  • WiFi connectivity: Dual-band wifi supports 802.11a/b/g/n/ac wifi networks. Does not support connecting to ad-hoc (or peer-to-peer) wifi networks.
  • System requirements: Echo Show 5 comes ready to connect to your WiFi. The Alexa app is compatible with Fire OS, Android, and iOS devices and also accessible via your web browser.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota