XIAOMI Smartwatch Amazfit Stratos MultiSport GPS Negru
Produs nou, sigilat

XIAOMI Smartwatch Amazfit Stratos MultiSport GPS Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 7 puncte = 7 lei (cashback)
Descriere produs

Xiaomi Amazfit Stratos este un ceas premium multisport.

Poate inregistra peste 12 moduri diferite de activitati sportive, precum alergat, ciclism, inot, tenis sau ski. Inregistreaza pasii facuti, distanta parcursa si caloriile arse, precum si ritmul cardiac si calitatea somnului. In plus, poate sa masoare si nivelul VO2max si timpul de recuperare dupa efort. Pentru a conecta smartwatch-ul la telefon, utilizeaza aplicatia Amazfit Watch, disponibila in App Store si Google Play. Amazfit Stratos te ajuta si sa ramai conectat pe parcursul zilei, afisand apelurile si mesajele primite, precum si alte notificari. Ceasul are un cadran ceramic cu display 2.5 Gorilla Glass rezistent la zgarieturi, butoane laterale care permit o navigare usoara si o curea din silicon durabil. Ceasul are rezistenta 5ATM, asadar poate fi scufundat pana la 50 de metri. Bateria rezista pana la 5 zile de utilizare in conditii normale, si pana la 11 zile cand sunt utilizate doar functiile clasice. Ai posibilitatea de a transfera muzica pe ceas, pentru ca antrenamentele tale sa fie mai placute.

Amazfit Stratos este smartwatch-ul pentru sportivi care iti va optimiza antrenamentele.

  • Cod MemoX: 193356
  • Cod EAN: 6970100371253
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Display size: 1.34'' / 320x300 px
  • Type: Always-on transflective color LCD touch screen
  • Weight: 2.5 oz / 70 g
  • Processor: 1.2 GHz Core
  • Storage: 4GB Total
  • Connection: Bluetooth 4.0 / BLE + WiFi
  • Battery life: 5 days regular use / 11 days basic use
  • Water resistance: 5 ATM certified, equivalent to about 80 PSI, 164 feet or 50 meters water depth.
  • Heart rate sensor: Optical (PPG)
  • GPS + GLONASS

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Gelu
18 April 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Stratos MultiSport GPS Negru
Foarte multumit

Am folosit un Garmin Fenix 3 pe care am vrut sa il schimb pe Fenix 5 , dar un prieten mi-a zis de Amazfit Stratos. Am zis sa incerc, doar am 14 zile retur. Nu regret nici un moment decizia. Il recomand din toata inima, iar pretul este mai mult decat corect.


Surprinzator. Bateria tine destul de mult,l-am folosit si pentru sport are multe profiluri folositoare iar legat de rezistenta la apa nici o problema.
MARIUS HOSU 3 March 2020